FOLKEMØTE OM HIMAKÅNÅ 1.MARS

Publisert av ingvild

Ønskjer du innsyn i kva som skjer med Himakånå?  Møt opp på Bydahuset 1. mars klokka 19.00.

«Nedstrandsbygda med sin flotte natur har i det siste opplevd økt oppmerksomhet først gjennom klatreparken, men ikke minst Himakånå siste året. Det gir både praktiske oppstartsproblemer og muligheter. Nedstrandsbuen har som vanlig vist en fantastisk dugnadsånd for å takle dette i samarbeid med kommunens kulturkontor. Det er blitt jobbet med parkering, oppmerking og forbedring av stier etc. Ikke minst har grunneigerne på Hetland fått en ny hverdag med turgåere tett inn på seg. Alle har vært konstruktive og gjort sitt beste. Det er imidlertid nødvendig med et mer organisert arbeid for å få alt til å fungere på mer permanent basis samt bidra til at hele Nedstrand får ta del i utviklingsmulighetene. Dette er opp til oss!

Et interrimstyre har arbeidet ut forslag til hvordan denne utviklingsprosessen kan organiseres og vil presentere sitt arbeid.

Møt opp for å få informasjon og ikke minst diskutere hvordan dette tas videre. Svein Dalva og Annette Sæther møter fra interrimstyret sammen med Leif Grindheim som har bistått på prosjektbasis.»

For Nedstrand bygdeutvalg
Ingeborg Baustad(leder)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *